Bepaal zelf hoe je reist

Steeds vaker wordt de leaseauto vervangen door een mobiliteitsbudget. Voor een werknemer kan de bijtelling van een leaseauto een behoorlijke financiële last zijn, dus een leaseauto is niet altijd de beste keuze. Met een mobiliteitsbudget heb je dan een betere en flexibelere oplossing. Is een mobiliteitsbudget interessant voor jouw organisatie? Wat kan je er als werknemer van verwachten? Wij helpen je graag met alle vragen omtrent het mobiliteitsbudget.

Wat is een mobiliteitsbudget?

Met mobiliteitsbudget bepaalt een werknemer zelf hoe hij reist. Hij beheert zijn eigen budget voor mobiliteit. Iedere werknemer krijgt een bedrag waarmee hij de kosten voor woon- werkverkeer, maar ook verkeer naar eventuele klanten en relaties zelf kan regelen. Een goede oplossing om het mobiliteitsbudget mee in te vullen, kan zijn door te kiezen voor een private lease auto van Stam Lease.
Met een mobiliteitsbudget geeft je jouw medewerkers meer flexibiliteit. Maar ook houd je de mobiliteitskosten onder controle en deze kunnen zelfs verlaagd worden. Ook het stimuleren van duurzaam reisgedrag is met behulp van een mobiliteitsbudget eenvoudiger.

Auto tussen handen stam lease

Voordelen van een mobiliteitsbudget

Een mobiliteitsbudget biedt voor organisaties de volgende voordelen:

check
Meer inzicht in kosten en beter te begroten
check
Een mobiliteitsbudget is een duurzame keuze
check
Geen meerjarige leasecontracten voor auto’s
check
Geen meerjarige leasecontracten voor auto’s
check
Geen bijtelling voor werknemers

Stam Lease en mobiliteitsbudgetten

Stam Lease helpt je graag met advies en implementatie van een mobiliteitsbudget binnen jouw organisatie. Ook wanneer je op zoek bent naar andere mobiliteitsoplossingen voor jouw organisatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je onze hulp nodig?

Bij Stam proberen wij je in alle opzichten verder op weg te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.