Wat is Private Lease?

Stam Private lease is de leasevorm voor particuliere klanten. Lease een nieuwe auto met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Bij Private lease heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent; je betaalt alleen nog voor tanken.  

Een Stam Private Lease maandbedrag is inclusief:

  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Verzekering
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Afschrijving
  • Rente
  • Afleverkosten
  • (Inter)nationale pechhulp

Al onze private lease producten zijn gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease. Kortom, een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! 

Stam Private Lease
auto-voor
Nieuwe auto
document
All-in prijs
Onbezorgd rijden
Alleen nog tanken
Stam lease

Private Lease bij Stam 

 Gemak 
Stam en Stam Lease zijn de gehele leaseperiode jouw aanspreekpunt. Of het nu gaat om onderhoud, banden of autoschade; je kunt altijd bij ons terecht en rekenen op onze dienstverlening.

 Zekerheid
Bij ons betaalt je één vast bedrag per maand. Je komt tussentijds niet voor onaangename verrassingen te staan en je weet precies waar je de komende jaren aan toe ben. 

 Goed voor jouw portemonnee
Een nieuwe auto rijden zonder dat je je spaargeld moet aanspreken of een lening aan gaat. Daarnaast betaal je een maandbedrag dat scherp voor jou is gecalculeerd. Je betaalt ondanks het gemak en zekerheid zeker niet te veel en dit bedrag is zeer voorspel en beheersbaar.

 Flexibel
Een extra optie zoals bijv. winterbanden of de mogelijkheid om ook vervangend vervoer buiten Nederland na 48 uur te krijgen? Bij Stam lease kies je zelf welke aanvullende diensten zijn inbegrepen in uw leaseovereenkomst. Er is namelijk heel veel mogelijk. 
Op deze manier kan je je lease-overeenkomst optimaal laten aansluiten op jouw persoonlijke behoefte en betaal je niet voor zaken waar je geen behoefte aan hebt. .

 Transparant
Bij ons zie je in één oogopslag welke extra opties in je keuze proces van invloed zijn op het Private lease maandbedrag. Ook is meteen te zien wat er gebeurt als je meer kilometers rijdt dan het aantal vrije kilometers wat opgenomen in je Private Lease contract.  ziet u snel wat de invloed van uw keuzes zijn op het maandbedrag en wat de afkoopsom is als je het contract wil beëindigen. Alles is helder en transparant bij Stam Lease. 

 

Stam Private Lease aanbod & Acties

Aanbod private lease

Wij hebben een breed aanbod.
Benieuwd naar ons aanbod auto’s?

Stam lease bekijk acties

Stam Lease heeft diverse acties.
Benieuwd naar de aanbiedingen?

Keurmerk private lease

Stam Lease beschikt over het Keurmerk Private Lease. Benieuwd wat dit betekent voor jou?

Meer private lease

Bij Stam Lease hebben wij een breed aanbod aan private lease auto's. Uiteraard hebben we ook diverse private lease aanbiedingen. Al onze private lease producten voldoen aan het Keurmerk Private Lease. Dit zorgt ervoor dat u altijd een betrouwbaar en transparant product bij ons aanschaft. Mocht je na het lezen van deze pagina toch nog een vraag hebben over private lease, dan is deze wellicht te vinden tussen onze veelgestelde vragen. 

Megane stam lease

De Private lease merken van Stam Lease

Alpine
Renault
Dacia

Heb je onze hulp nodig?

Bij Stam proberen wij je in alle opzichten verder op weg te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.