Heb je direct pechhulp nodig?

In sommige gevallen heb je direct hulp nodig, je kan dan contact opnemen via onderstaande telefoonnummers. Collega's zitten voor je klaar om je direct te helpen met jouw pechhulpaanvraag. 

Stam lease schade

Wat moet ik doen bij schade?

Schade rijden is nooit leuk en het kan ook nog eens veel vragen oproepen wanneer je een leaseauto rijdt. Het eerste wat je moet doen wanneer je schade heeft gereden met een tegenpartij is het schadeformulier invullen. Als het gaat om een eenzijdige schade is het natuurlijk niet nodig om dit formulier in te vullen.

Stam Lease glazenwasser

Meld jouw schade

Wanneer je schade heeft waarbij ook een ander voertuig betrokken is, dan moet je een schadeformulier invullen. Ook is het belangrijk om de schade direct te melden bij Stam Lease. Wij kunnen dan direct een en ander in gang zetten om de auto eventueel te repareren. 

Ruitschade?

Heb je autoruitschade? Dan is het belangrijk om de ruit te laten repareren of eventueel te vervangen. Onder ruitschade valt een ster, barst of ingeslagen ruit bij een inbraak. Heb je schade aan jouw ruit? Meld dit dan bij Stam Lease. 

Diefstal, inbraak of vandalisme

Indien je tot de ontdekking komt dat jouw auto is gestolen of je constateert inbraakschade/vandalisme, vragen wij je als volgt te handelen:
Indien de auto niet meer aanwezig is of niet meer rijdbaar is, bel ons dan op de Stam Lease Alarmcentrale (24 uur per dag/ 7 dagen per week) : (+31) 33- 754 80 99. Collega's helpen je en kunnen tevens vervangend vervoer voor jou coördineren. Doe ook binnen 24 uur aangifte bij de politie en verzend het procesverbaal zo spoedig mogelijk naar ons.
Je kan overigens aangifte doen via internet, waarna u automatisch een afschrift van het procesverbaal ontvangt.