Zakelijke lease vormen

Wij bieden diverse zakelijke leasevormen aan zodat er altijd eentje is die bij de wensen van jou en jouw bedrijf passen.

Operational lease

Operational lease is een van de meest voorkomende leasevormen. je kan het zien als een vorm van lange termijn autoverhuur omdat je de auto aan het einde van het termijn weer inlevert. Bij operational lease nemen wij de investering van de auto voor onze rekening. Wij zijn dus juridisch eigenaar van de auto met alle risico’s die hieraan verbonden zijn.

Financial lease

Financial lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aanschaft voor jouw bedrijf. De aankoopsom wordt door Stam Lease gefinancierd, maar je wordt wel direct de economische eigenaar van de door jouw geleasete auto. Je betaalt de auto niet in één keer, maar in maandelijkse termijnen. Je koopt de auto dus als het ware op afbetaling

Andere zakelijke lease vormen

De twee belangrijkste en meest voorkomende leasevormen zijn dus operational lease en financial lease. Maar uiteraard kunnen wij je ook diverse andere zakelijke leasevormen aanbieden. Wellicht past een van deze leasevormen beter bij jou of jouw bedrijf. Neem contact op met één van onze adviseurs of lees meer over onze verschillende leasevormen.

Wagenparkbeheer

Als wagenparkbeheerder zijn wij je bij Stam Lease graag persoonlijk van dienst. Wij leveren maatwerkoplossingen voor jouw wagenpark, het is zelfs mogelijk dat wij alles voor je uit handen nemen. Door onze persoonlijke aanpak kan je altijd terecht bij een vaste accountmanager of leaseadviseur. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wagenparkscan

Je wilt een wagenpark dat klaar is voor de toekomst? Alles goed geregeld, veilig en vertrouwd? Met een Wagenparkscan analyseren wij uitgebreid jouw wagenpark. Hierbij gaan wij dieper in op alle kostencomponenten van het wagenpark en de effiency in het beheer van dit wagenpark.

Heb je onze hulp nodig?

Bij Stam proberen wij je in alle opzichten verder op weg te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.