Ga je gebruikmaken van ons complete wagenparkbeheerpakket?

Je hebt er ooit bewust voor gekozen om auto’s te kopen en niet te leasen. Daar zul je goede redenen voor hebben gehad. Ook in deze situatie kan je gebruikmaken van de diensten en de expertise van Stam Lease. Of je de auto’s nou zelf hebt gekocht of least bij Stam Lease; het maakt voor ons geen verschil. Met dezelfde passie beheren we graag jouw wagenpark. Voor jou ontstaat direct een aantal belangrijke voordelen, zowel organisatorisch, operationeel, administratief als financieel.

Stam Lease wordt het aanspreekpunt van jouw berijders, voert jouw autoregeling correct uit, houd je op de hoogte van fiscale en juridische ontwikkelingen en zorgt er voor dat jouw berijders zorgeloos mobiel blijven binnen de beleidskaders die je hebt opgesteld.

Stam Lease heeft verstand van auto’s en van alles wat daarbij komt kijken. Wij doen het er niet bij, maar het is ons vak. Technische beslissingen, inkoop en verkoop van auto’s, schadeafwikkeling, zorgen voor tijdelijke mobiliteit, 24/7 hulpdienst; dat is onze dagelijkse kost. We weten waar we moeten zijn, hoe we dat het beste kunnen regelen en nemen beslissingen rationeel en met verstand van zaken. Het verwerken van facturen, aan- en afmelden van auto’s bij de verzekeraar, administratie rondom een schade, verwerken van bekeuringen en brandstofadministratie. Voor jou een dagelijkse last, voor ons een geroutineerd proces. Zodra wij jouw wagenpark gaan beheren, nemen wij deze zaken direct van jou over.

Trafic Stam lease
Stam lease megane

Zo werkt wagenparkbeheer

Vragen over het onderhoud, zoals 'Is dit echt nodig' en 'Valt dit onder de garantie?' komen allemaal op je af. Vraag je je dan ook wel eens af hoe je dit allemaal moet beantwoorden? Stam Zakelijk biedt dan uitkomst. Met onze complete beheerservice voor jouw eigen wagenpark kunnen wij je van a tot z helpen en expertise bieden.
Onze expertise, systemen en rapportages zijn altijd beschikbaar om je professioneel te ondersteunen en werk uit handen te nemen. Zeker wanneer op een donderdag het management belt en meldt dat het voor 12 uur nog een up-to-date overzicht verlangt van kostenontwikkelingen zoals onderhoudskosten, brandstofverbruik, schade inzicht en aan- en verkoop van voertuigen. In zo'n situatie is het handig dat wij alles voor je klaar hebben staan. Volledig digitaal en up-to-date zodat je doelgericht en eenvoudig jouw management voorziet van alle gewenste inzichten.
Met Stam Zakelijk hebben wij het totale beheer teruggebracht tot één vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor jou. En zo kunnen wij ook alles terugbrengen naar één digitale factuur per maand, volledig uitgesplitst op kenteken, kostenplaats, kostensoort en automatisch in te lezen in jouw backofficesysteem.

Vergroening wagenparkbeheer

Milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en minder kosten: kies voor een groen wagenpark. Wilt u vrijblijvend ondervinden hoe uw wagenpark groener kan worden? Laat ons een CO2-check uitvoeren! Vraag direct online een CO2-check aan.

Heb je onze hulp nodig?

Bij Stam proberen wij je in alle opzichten verder op weg te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.